วันอังคารที่ 29 กันยายน พ.ศ. 2552

learn chinese calligraphy

learn chinese calligraphy: "

learn chinese calligraphy: 'Lär den kinesiska calligraphyen



Du har sett den överallt. Det härligt slår i svarten som borstas på en kanfas. Menande något, men var inte säker vad. Du ser det i tatueringen som lämnas på flå för att förklara djup signifikans till weareren och ofta ut ur kuriositet som vi frågar vad det hjälpmedel. Det är en fridsam gåta, oss dras till det naturligt. Infamyen av den kinesiska calligraphyen har blivit en konst som är förstådd och lärd. Inte endast vi önskar den på våra väggar, och att flå, vi önskar att bli även personligare med den. Du kan lära kinesisk calligraphy och skapar det samma härligt uttrycker, som gör styr.



Den kinesiska calligraphyen började i 213 B.C. av premiärministern Li Szu som skapade över 3000 tecken som ska användas av de kinesiska forskarna. De olika femna utformar, zhuanen-shu, li-shu, kaien-shu, xing-shu, och all cao-shu, är bildar använt i kinesisk calligraphy. Man uttrycker kan vara skriftlig i olik väg beroende av utforma, och utförandet av det utformar. Uttrycka kan vara vätska som är formell, avkräver, nyckfullt… all den är i räcka av applikationen, och unik individbefrielse av slår. Många styr från början av beskärningen nu för att ha lämnat deras arbete för att oss ska tycka om som konst i dag. När du börjar till studiecalligraphyen, du ska adopterar en utforma, som är särskiljande till dig, och görar perfekt slår, som ditt eget bildar av självuttryck. Det konstnärligt värderar av kinesisk calligraphy är i expertisen, och metoden är artikel med ensamrätt till den särskilda idérika kapaciteten som levererar den. När De är väl - gjort, uttrycker tolkningar är mer benägenhet som görar sammandrag konst, därefter något annat.



Som du lärer kinesisk calligraphy, du ska märker att traditionellt bestämda material används i en detalj långt till jordbruksprodukter de vältaliga resultaten. Den kinesiska brukssakkunniga borstar gjort av kaninhår eller får. Man borstar är för skärpa fodrar in att dra och annat för rytm och djup som equaling all till ämnets inre själv. Används också i kinesisk calligraphy, ett tjockt slipat färgpulver som kombineras med, bevattnar och applicerat till den pappers- kinesen (också kallat pappers- rice) eller silk. Detta bildar showsdjup, kontrast, täthet och texturerar och skapar ett rytmiskt balanserar. Färga till denna konstform, när kinesen applicerar, den är att visa ämnets kännetecken eller moods. Ett annat unikt kvalitets- till den kinesiska calligraphyen är poesin som är inskriven inom den. Det blir konstnärens häfte eller inskriftartikel med ensamrätt till dem. Den kinesiska calligraphyen minimerar bruket av utrymme som ibland precis lämnar en kanfas nästan tom, med några penseldrag som lämnar en uttrycka för att beskåda på. Utformar av denna handstil omfamnar inte trängselsammansättningar med för mycket och dåligt förlade penseldrag. Härskar bak att lära kinesisk calligraphy är att invitera enkelhet, balanserar, skönhet, och originalityen av utformar. Du bör äga behagfullt utförande, och att föreställa djupet av menande av varje slå, huruvida using en borsta eller ett färgpulver. Idén bak kinesisk calligraphy är att finna överenskommelse, och skönhet är den enkla leveransen av vem du är, som konstnären och vad du projekterar som menande med vald, utformar adoptiv-.



När du lärer kinesisk calligraphy, det är lätt att bli förblindat med konstformen och lätt att fördjupas fullständigt in i den kulturella rikedomen som har varit vid liv för över 1000 år.

'



(Via Tarlton Guru.)

"



(Via c65895yr.)

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น